Blog

Okul İlaçlama Ve Dezenfeksiyon


Bu dönemde okulların ilaçlanması ve dezenfeksiyon yapılması öğrencilerimizin sağlığı ve güvenliği nedeniyle neredeyse zorunlu bir durum haline gelmiştir. Bu sebeple okulun koridorları, sınıfları, tuvaletleri, bahçesi gibi ortak yerlerin en ince ayrıntısına kadar dezenfeksiyonumuzu yapmaktayız.

İlaçlama konusunda dikkat edilmesi gereken en temel konu insan sağlığıdır. Özellikle de direnci yetişkinlere göre zayıf olan çocuklar konusunda fazlasıyla titiz davranılmalıdır. Durum böyle olunca, çocukların ikinci evi gibi olan eğitim kurumlarında ekstra hassasiyet gösterilmeli ve haşere ilaçlama yapacak firma doğru seçilmelidir. Sektörde çok sayıda merdiven altı firma bulunmaktadır ve bu dolandırıcı firmalar haddinden fazla rakamlar söyleyerek insanların ilaçlama işlemine önyargılı bakmasına sebep olmaktadır.

Ayrıca, kısa süreli çözüm sunan ilaçlama uygulamalarıyla insanları kandırmakta, Sağlık Bakanlığı’nın onay vermediği ilaçlarla işlem yapmakta olan bu firmalara güvenmemeli, size belge ve sertifikalarını eksiksiz olarak sunabilen ilaçlama şirketleriyle çalışmalısınız.