Blog

Böcek İlaçlama Yöntemleri


Böcek türleri ve kemirgenler farklı çeşitlerde yer almaktadır. Bu nedenle her birinin tuzaklanmasının titiz bir şekilde uygulanması gerekir. Böcek ilaçlama yöntemlerini uygulayan uzmanlar sizi en kısa sürede istilacılardan kurtarabilmektedir. Şimdi böcek ilaçlama türlerini beraber inceleyelim

Yıllardır müşterilerinden aldığı güçle yeni nesil ilaçlama yöntemleri kullanan firmamız kısa süre içinde tüm haşere türleri için çözüm önerileri sunmaktadır. Böcek ilaçlama yöntemlerimiz arasında;

Kokulu Böcek İlaçlama Yöntemi


Haşereler üstünde son derece etkilidir. İlaçlama uzmanı özel bir kıyafet yardımı ile ev içerisinde açık ve kapalı alanları ilaçlamaktadır. Tüm böcek türleri üzerinde etkisi bulunmaktadır. Sonuç kısa süre içerisinde alınır.

Kokusuz Böcek İlaçlama Yöntemi


Kokusuz ilaçlamada mekan terk edilmemektedir. Bu uygulamadan iyi şekilde sonuç alınması için mekandaki eşyaların korunması son derece önemlidir. Fareler için fare istasyon bölümleri yapılarak kesin sonuç ortaya çıkıncaya kadar kontrollü bir şekilde takip edilmesi gerekir. Böcek ilaçlama uygulaması sonrasında dikkat edilmesi gereken konular arasında mekanın çok iyi bir şekilde temizlenerek ev sahibinin kullanımına açılmasıdır. İlaçlama sonrasında profesyonel temizlik hizmeti almanız tavsiye edilir.

Böcek ilaçlama konusunda ve haşere ilaçlama hususunda merak ettiklerinizi böcek ilaçlama İstanbul adresinde bulabilirsiniz. Vermiş olduğumuz site adresi bu makaleyi yazmamızda bizlere çok destek olmasından dolayı bizde burada site ismini yazarak o siteye destek olmak istedik.

Jel Böcek İlaçlama Yöntemi


Jel ilaçlama uygulaması sık kullanılan ilaçlama çeşitlerinden bir tanesidir. Mekanda yer alan eşyaların üzerine bile uygulanan uygulamadan bölgeyi terk etmeden uygulanabilmektedir. Bu ilaç böceğe yem olarak verilir. Bu yöntemler böceklerin kısa sürede yok olması sağlanmaktadır. Son dönemlerde en sık tercih edilen ilaçlama uygulamasıdır.

Bermet Böcek İlaçlama
20 Yıllık Tecrübe
Sağlık Bakanlığı Onaylı Ürünler
Ziraat Mühendisi Uzmanlar
%100 Çözüm Garantili Böcek İlaçlama